• Urmareste-ne pe
Suport tehnic 24/7 | Luni - Duminica : 08:00 - 17:00

Despre noi

La Tetam Design va intampina o echipa de oameni prietenosi, dedicati, pregatiti sa faca fata oricand provocarilor care se ivesc la orizont.

Tetam Design va ofera produse si servicii special concepute pentru a se plia dupa solicitarile dumneavoastra: usi si ferestre termopan precum si accesorii pentru acestea (plase de tantari, glafuri, rulouri), jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete textile, servicii de consultanta in alegerea produselor, masuratori, transport, montaj, service post montaj.

Calitatea, flexibilitatea si mentinerea unor inalte standarde profesionale, sunt puncte cheie in activitatea noastra.

Vrem sa precizam ca suntem aici pentru a va sustine si a ne face treaba cat de bine stim noi… si chiar o facem foarte bine (fara lipsa de modestie). Luand in considerare piata aflata in continua dezvoltare, trebuie sa ne asiguram ca suntem cea mai buna optiune a dumneavoastra.

Ceea ce facem, facem cu pasiune, iar recunostinta si bucuria oamenilor ne face sa o luam de la capat. In fiecare zi cu entuziasm si mai mare!

Le multumim tuturor clientilor care ne-au acordat toata incredea lor iar pe cei care inca nu ne cunoasteti, va invitam sa ne cunoastem si va asiguram ca vom face tot ce depinde de noi pentru a va confirma si chiar depasi asteptarile.

Contacteaza-ne

SOLICITA GRATUIT OFERTA


UNDE NE GASESTI

embed google map embedgooglemap.net

Va stam la dispozitie

0770.890.370 – RDS
0721.771.574 – VDF
office@tetamdesign.ro