• Urmareste-ne pe
Suport tehnic 24/7 | Luni - Duminica : 08:00 - 17:00

Termopane REHAU

Servicii termopane Bucuresti by TETAM Business Solutions

– cel mai bun raport pret/calitate –

Va oferim sisteme cu geam termopan la cele mai mari standarde europene si satisfacem toate cerintele solicitarilor dumneavoastra! Suntem o echipa profesionista cu mare experienta si pregatire tehnica, orientata spre client, aparuta in urma cererii pentru lucrari de calitate tot mai mare a pietei de tamplarie din PVC, Aluminiu, Lemn din Romania. Politica firmei noastre se bazeaza pe produse si servicii de calitate oferite clientilor nostri fara compromisuri, cu preturi si produse adaptate pietei romanesti.

De ce noi ? In toti acesti ani de experienta am reusit sa satisfacem si sa intelegem nevoile si cerintele clientilor nostri, atat prin calitatea serviciilor cat si prin respectarea termenelor de executie pentru lucrarile desfasurate.

Montaj-Reparatii Termopane, Tamplarie PVC, Plase de tantari. Tamplaria cu geam termopan este solutia optima pentru locuinta dumneavoastra. Fiecare client beneficiaza de oferta personalizata in functie de cerinte si necesitati, sfaturi de specialitate, discounturi.

Serviciile noastre:

Reglaj tamplarie PVC

Inlocuire feronerie deteriorata

Inlocuire geam spart

Reparatii rulouri exterioare

Revizii tamplarie PVC

Modificari tamplarie PVC