• Urmareste-ne pe
Suport tehnic 24/7 | Luni - Duminica : 08:00 - 17:00

Steamline 76

Steamline 76 - 5 camere

Sistemul STREAMLINE cu latimea de 76 mm are un design deosebit in pas cu noile tendinte. Pornind de la un profil cu 5 sau 7 camere de izolare atat la rama cat si la cercevea, ferestrele vor asigura o inalta protectie termica si fonica, stabilitate maxima si o durata de viata certificata de institutele independente de 50 de ani.

Profilul cu sapte camere poate conduce la obtinerea unui coeficient de izolare termica sub 1. Linia Streamline cu cinci camere, latime de 76 mm, clasa A a grosimii peretilor, va asigura o solutie tehnica excelenta la un pret corect.

Putem realiza ferestre Streamline cu deschidere simpla, batanta, oscilo-batanta si pivotanta, usi cu deschidere interioara sau exterioara, culisant-batanta si armonica.

Ferestrele pot fi alb Salamander, infoliate in diverse nuante care imita lemnul sau colorate in orice culoare RAL. Putem folosi geam termorezistent cu o grosime de 24-48 mm cu Argon cu doua sau trei foi de sticla care poate fi cu protectie solara, securizata, clara, mata, sablata.

Feroneriile folosite ne pot asigura grade sporite de rezistenta la efractie.

La orice tip de tamplarie va oferim glafuri, pervaza, plase de insecte, obloane si jaluzele exterioare.

Date tehnice:

76 mm adancime constructiva, 5 sau 7 camere de izolare, 2 garnituri, izolare termica (fereastra cu sticla si armatura) Uf =0,86-1,3 W/m2K, protectie fonica pana la 47 dB, rezistenta la furt clasa 2 (DIN V ENV 1627).