• Urmareste-ne pe
Suport tehnic 24/7 | Luni - Duminica : 08:00 - 17:00

Sticla prelucrata

Sticla prelucrata

Tetam Design va sta la dispozitie pentru executarea diferitelor produse din sticla, dar si pentru prelucrarea sticlei conform specificatiilor Dumneavoastra.

Fiecare geam este o unitate care se executa individual, conform specificatiilor comenzilor clientilor nostri: prin taierea sticlei, slefuire perimetrala si prelucrari aferente fiecarei comenzi – slefuiri speciale, gauri si decupaje, sablari sau aplicari de folie decorativa.

GAURIREA STICLEI se face cu utilaje speciale, diametrul gaurilor putand avea 6-55mm.

SLEFUIREA PERIMETRALA a sticlei se face cu utilaje speciale, cantul obtinut putand fi superficial (prelucrarea muchiilor taioase ale sticlei) sau drept (prelucrarea in forma de trapez a muchiilor sticlei), mat sau lucios.

DECUPARE In panourile de sticla se pot executa decupaje, cu diferite forme (rectangulare, curbe, neregulate) in functie de destinatie, pozitionare, aplicare feronerie, etc.

Folosim sticla de diverse grosimi, simpla, securizata, laminata, clara, colorata in masa, sablata sau emailata, furnizata de producatori renumiti in domeniu: Saint Gobain, Trakya si Guardian.

De asemenea va putem oferi consiliere in alegerea celei mai bune variante de sticla pentru proiectul dumneavoastra. Acordam atentie deosebita atat lucrarilor mari dar si proiectelor individuale, astfel incat sa puteti obtine lucrarea dorita la un pret cat mai bun. Preocuparea nostra de baza este obtinerea unui produs de calitate superioara si respectarea termenelor de executie. In portofoliul nostru se afla lucrari de referinta din Bucuresti si din tara, blocuri de birouri, cartiere rezidentiale si case particulare unde sticla prelucrata a avut o pondere importanta.