• Urmareste-ne pe
Suport tehnic 24/7 | Luni - Duminica : 08:00 - 17:00

Trepte, pardoseli, placari

Trepte, pardoseli, placari din sticla

TREPTE DIN STICLA. PARDOSEALA DIN STICLA.> Scara interioara este un element care creeaza o impresie puternica la intrarea intr-o locuinta, sau a unui spatiu cu destinatie publica. Prin functionalitate si design aceasta poate fi mai mult decat o simpla scara, poate deveni o opera de arta. O scara cu trepte din sticla este exact acel element spectaculos care poate scoate din anonimat un interior.

Zonele de pardoseala din sticla sunt elemente unicat prin design si, in ciuda aparentei fragile, deosebit de sigure. Elementele pentru pardoseli si treptele de sticla sunt in general confectionate din sticla laminata (stratificata) in 3 sau mai multe straturi. In componenta geamurilor stratificate se pot folosi geamuri de diverse grosimi, culori, securizate sau nu.

Stratul superior al elementelor de pardoseala sau al treptelor de sticla, denumit si strat de uzura, poate sa prezinte diferite efecte: de culoare, antialunecare, modele, etc.

Incorporarea lor in zone de gresie sau parchet se poate face in rama sau cu prindere in puncte.Se intretin foarte usor si se pot executa in diverse forme, culori si modele astfel incat sa raspunda cerintelor fiecarui proiect in parte.

PLACARE PERETI CU STICLA Sticla colorata sau oglinzile pot fi folosite la placarea peretilor, inlocuind finisajele clasice.

Prin oferta foarte generoasa de culori si prin posibilitatea folosirii unor panouri mari din sticla (prin comparatie cu dimensiunile clasice de faianta/gresie utilizate la placarile clasice), se creeaza o imagine moderna care poate schimba total modul in care este perceput un interior.

Placarea peretilor cu sticla se poate face atat in zonele din bai si bucatarii, cat si in holuri sau camere, in locuinte, birouri sau in cladiri publice.