• Urmareste-ne pe
Suport tehnic 24/7 | Luni - Duminica : 08:00 - 17:00

Usi din sticla

Usi din sticla

Usile din sticla se potrivesc in orice interior case, birouri sau spatii comerciale, prin designul lor conferind stil, eleganta si o luminozitate speciala oricarui spatiu.

Prin diversitatea tipurilor de sticla, usile pot fi personalizate in functie de cerintele de arhitectura fiind transparente, mate, complet opace sau personalizate prin culori sau modele sablate, sigle si logo-uri.Usile din sticla propuse de noi pot fi din geam securizat de 8mm, 10mm sau 12mm, iar finisajul feroneriei poate fi inox, aluminiu, colorat sau finisaje speciale (auriu).

In functie de modul de actionare si deschidere, usile din sticla pot fi pivotante, batante si glisante sau culisante:

SLEFUIREA PERIMETRALA a sticlei se face cu utilaje speciale, cantul obtinut putand fi superficial (prelucrarea muchiilor taioase ale sticlei) sau drept (prelucrarea in forma de trapez a muchiilor sticlei), mat sau lucios.

Usa pivotanta

Fixata in pardoseala si in plafon sau in pivot superior fixat pe panourile de sticla adiacente si in pardoseala. Au avantajul ca nu necesita toc de usa, insa nu ofera o izolare fonica si termica foarte buna. Usile pivotante sunt usi de acces în cladiri, magazine, birouri, spatii cu trafic mediu si intens de persoane, oferind un plus de personalitate cladirii.

Usa batanta

Se fixeaza cu balamalele pe laterala, cu prindere în peretele existent sau în tocul usii. Sunt usi rezistente, ce ofera izolatie fonica si termica. Usile sunt prevazute cu manere cu sild sau rozeta.

Usi glisante

Sau culisanta se deschide prin glisare orizontala pe sina montata pe plafon sau pe perete. Usile glisante pot fi folosite ca usi de camera (de interior), cabine de dus sau ca pereti despartitori, principalul avantaj fiind reprezentat de utilizarea mai eficienta a spatiului. Acestea pot fi glisante dintr-un singur panou din sticla securizata, care gliseaza lateral pe perete, duble- din doua panouri de sticla care se deschid , glisand lateral stanga si dreapta pe pereti sau usi glisante cu panou fix- formate din doua panouri:un panou fix si un panou mobil care gliseaza lateral peste cel fix.